Senaste Inlägg

Ha en grym kväll!

Själv ska jag ligga hemma och ta hand om in förkylning, äta ngt gött och kolla på hockey...troligen
blir det en Caipirinha eller två :)

Till er alla..en riktig



Ha en fantastisk helg!

kram

mer klappar

Fick min egen inköpta julklapp idag..Kat Von D´s nya...grymt snygg var den, tror till och med att den slog den förra
utseendemässigt även om den också var tokigt läcker...sen var jag och fikade hemma hos Cici, Axel & Zoe idag och lilla söta Zoe hade köpt en julklapp....chokeladhjärtan..söta uuuuuuunge!!

sprang på Heléne min arbetsledare idag på stan och hon undra om när jag åkte...det vet jag inte sa jag...någon gång när jag är klar..haha..hon har något till mig..hmm..och hon såg så lurig ut..näst intill allvarlig..så vi får la se vad det är...hmm hmm igen..lurig den! :)

ett litet vitt paket....till

Från amerikat....Den här gången från Lorie...bortskämd med massa reeses(mitt amerikanska fav godiiis) och annat fiiiint :)
hon var lite lustig...i och med att jag åker bort över jul så vill jag inte skaffa en julgran, då hade
hon skickat med en liten gran i form av en ljusslykta :) gulligt tänkt!




Smores är kex som man lägger smält marsmallows och chokelad emellan...riktigt smarrigt!

Var på jobbet och njöt av en julfika och vi fick en julklapp i form av en kokbok





ett litet vitt paket

hela vägen från amerikat!...igen..haha
den här gången var det från Trace

Alltså...jag måste säga att paketet jag fick idag
grymt!

Första grejen i lådan var ett kort som gick rakt in i hjärtat
"Merry x-mas to you my friend, thank you for everything you do for all your friends we love you SO very much!!! Love Trace"

under den låg det en tatueringstidning
Sen under det så låg det en illröd peruk med horn..haha...i verkligheten är det väl bara hornen som fattas!(näää)16st slim jims(som ölkorv fast korta och tunna) mina favs reeses pieces, en sock plånbok för mynt(jag gnäller alltid över att det är så jävla kallt och förra året skicka hon fotbollssockar som det stod Peoria på)
en t-shirt med texten "Mean girls finish first"..börjar snart tro att jag är evul på riktigt..skrattar sen fick jag även en klubba som jag glömde lägga på tröjan..formad som en penis..var hittar hon allt! sen en handgjord juldekoration med 5 små filurer på...på varje mössa har hon skrivit våra namn på tomteluvan och på framsidan står det "The Baz Family"( för er som inte vet så är det tack vare Sebastian Bach vi träffades för 4 år sedan) så jävla gullig var den! roligt att ha som minne :)
Sen fick jag en ängel gjord av konstnären  Susan Lordi - Willow Tree(googlade..haha) som kallas
"Angel Of The Heart - For thoose who love and are loved"  
http://willowtree.info/product/angel-of-the-heart-ornament

jag är nästan lite mållös..så urgulliga grejer..

så nu måste hjärnverksamheten fram så jag får ihop ett gytt pkt till henne framöver :)

Oj vad bra jag är på det här!

Eller inte...men det händer ju så lite så man glömmer lätt av det

vad har då hänt på min lilla planet..har fått efter mycket om och men en OP tid
nu för tiden så får man tydligen boka själv, vilket ingen har informerat mig om...bokningssköterskan sa
att dom har en tidsfrist på två veckor sen skickar dom ut ett brev(mer jobb??)
det hade gått nästan två veckor från det att jag fick brevet om att remissen från borås kommit tillbaka
och att stenen(2,5cm stor!!) var för stor för stötvågsbehandling..suck å stön! jag rinde dock för att jag undrade varför inget hände, och för att kunna planera och att chefen vet hur hon ska planera in mig i veckoscheman, tydligen blir jag sjukskriven ett tag efter..hur länge vet jag ej men jag var ju hemma 2 veckor senast så vi får se...
men operationen blir här i stan iaf..i feb...tror nog dom hade tagit mig fortare om stenen inte suttit fast på njuren
och jag känner av den ibland...två senaste söndagarna har varit lite halvjobbiga pga detta..har väl varit för still under helgen och på något sätt gör stenfan ont..kan ligga en stund och sen måste gå upp och röra på mig, ta panodil och försöka igen och ligga högt i ett läge som e behagligt...men det är trisst när man ska upp och jobba och sen får endast ett par timmars sömn...funderar på att försöka få kontakt med min läkare för att få lite starkare smärtstillande...panodil hjälper bara en liten stund..."roligast" är ju att har man en gång fått en sten så kan man lätt få det igen..tack och hej

idag hade vi en nära döden upplevelse på jobbet..på väg från ett jobb i Lerum så snöade det ganska bra, och när vi precis var på vägen till att svänga upp mot E20 så möter vi en mindre lastbil som ligger mer på våran väghalva än sin egen vilket gör att min co-worker tvingas att gå närmare min sida av vägen..vilket gör att däcken kommer i snön som suger tag i bilen och jag ser hur det branta diket kommer närmare...han hinner precis parera upp bilen och får då sladd så vi höll på att kyssa en refug men missar den precis också..behöver jag säga hjärtklappning och kallsvettig???

Ledigheten börjar närma sig och jag ser fram emot det..jobbar denna vecka och må-ons nästa sen är jag ledig i 10 dagar..ska bli skönt! :)
på fredag ska jag hem till Cici efter jobbet på en mysfredagsfika..vi ska beställa Kat Von D´s nya bok och prata om vi ska åka ner och se Black Label Society på trägårn nästa år

Många tankar går till Familjen Möller i Uppsala som nyligen förlorade allt i en brand, skönt är dock att alla klarade sig ut från huset! många långa kramar till er!

tjipp och hej